Skip to content

European Football League – urmăriți pe internet

Liga Europeană de Fotbal este prima ligă sportivă care folosește povești generate de AI pentru jocurile sale.

EFL este o ligă de fotbal cu sediul în Londra, care a fost creată prin fuziunea Ligii engleze de fotbal și a ligii scoțiene de fotbal. Este format din multe echipe care joacă în cele două țări, cu o prezență medie anuală de peste 3.500 la fiecare meci.

Ca parte a strategiei lor inovatoare de marketing, au colaborat cu Narrative Science pentru a ajuta la generarea de conținut pentru jocurile lor. Acest parteneriat i-a ajutat să-și crească veniturile cu 3 milioane de dolari pe an.

Prima Ligă Europeană de Fotbal este un turneu de fotbal care se va disputa din 31 mai până pe 18 iunie 2019. EFL a fost creat ca răspuns la noul format al UEFA pentru competițiile de club, care include unele modificări ale calendarului.

Liga Europeană de Fotbal va avea 24 de echipe împărțite în patru grupe a câte șase echipe. Echipele de top din fiecare grupă se vor alătura apoi primele șase locuri în Europa League a UEFA pentru calificarea în Liga Campionilor din sezonul viitor.

Proiectul este susținut de Scuderia Ferrari, Valencia CF, AS Roma, FC Bayern Munchen și Arsenal FC, iar multe alte cluburi s-au alăturat în ultimele săptămâni, inclusiv Juventus, Real Madrid și Paris Saint-Germain.

Liga Europeană de Fotbal este o ligă de fotbal formată din opt echipe care reprezintă fiecare dintre cele șapte state membre ale Uniunii Europene. Echipele concurează pentru titlurile UEFA Champions League și UEFA Europa League.

Liga Europeană de Fotbal a fost fondată în februarie 2019 de compania media engleză, IMG. Liga intenționează să-și transmită toate meciurile în direct pe YouTube TV și prin intermediul aplicațiilor Facebook Watch și Twitter.

EFL va fi o ligă formată din 10 echipe, cu câte o echipă din fiecare stat membru al UE – Anglia, Scoția, Țara Galilor, Irlanda de Nord, Franța, Germania, Spania și Italia. Primul sezon începe pe 8 februarie 2020, unde echipa de pe primul loc se va confrunta cu AC Milan pentru un loc în Liga Campionilor de anul viitor.

Liga Europeană de Fotbal este cel mai nou turneu de fotbal care va începe în ianuarie 2020. Liga va include 12 echipe din întreaga Europă care se joacă între ele acasă și în deplasare. EFL a încheiat un parteneriat cu Amazon pentru a vă oferi cea mai bună experiență online pentru toate meciurile noastre.

Noul serviciu de streaming sportiv al Amazon oferă acces la peste 1.000 de jocuri live pe peste 100 de canale din întreaga lume. Pentru prima dată, fanii pot viziona meciurile gratuit, fără a fi nevoiți să plătească taxe de abonament sau să treacă prin orice tip de software DRM. Un alt avantaj este că este disponibil pe mai multe dispozitive, inclusiv computer, televizor, smartphone, tabletă și chiar difuzor inteligent alimentat de Alexa de la Amazon.

European Football League este o nouă ligă de fotbal care se va juca din 2020 până în 2024. A fost decisă de UEFA în octombrie 2018.

European Football League este cel mai recent proiect de la proprietarii Premier League, The Football Association și Scottish Premier League, care au o valoare totală de 6 miliarde de lire sterline.

EFL va fi o competiție cu 24 de echipe, cu 16 echipe din Anglia și 8 echipe din Europa sau din străinătate. Acesta va înlocui Liga engleză de fotbal, precum și Premiership scoțian, care, de asemenea, vor fuziona într-o singură ligă la Cardiff din Țara Galilor. Acest proiect va avea loc după 2021, deoarece există multe incertitudini în legătură cu regulile de fair-play financiar ale UEFA care îl pot afecta.

Liga Europeană de Fotbal este o ligă de fotbal asociativă din Europa. Concursul a fost fondat în noiembrie 2013.

Liga Europeană de Fotbal este o nouă competiție de fotbal care a fost înființată în 2013. Această competiție are patru divizii profesioniste și o divizie de amatori, cu douăzeci și patru de echipe în fiecare divizie.