Skip to content

Liga Europeană de Fotbal – ce echipă susțineți?

Indiferent unde staţi, există o echipă care v-ar trezi entuziasmul și dorința de a o vedea câştigătoare. Dorim cu toții ca echipa preferată să se ridice și să facă faţă celeilalte tabere. Este un joc zguduitor care implică nu numai biletele vândute, cifra de afișaje și fan-cluburi: este vorba despre simţirea comunitara si ce inseamna fanii furgului.

Această legatura specială ne face sa alegem echipe care nu numai sa ne faca fericiţi, dar si sa simbolizeze noi valori in viata ta. De aceea, este important ca in momentul in care faceti o alegere sa reflectati despre principiile care va guverneză şi despre ce anume aceste principii inseamna in activitatea sportiva.

Sotia mea susţine Manchester United iar eu mizez „întreaga” speranţei la Juventus Torino. Le urmam indiferent de clasament şi tinem totdeauna cont de felul in care se comporta fanii lor – aceşti devotaţia meciurilor lor aduse pe piaţa a ceea ce acum se numeste „suporterism”.

Footballul european este parte integrantă a existenței noastre culturale, iar Liga Europeană de Fotbal (UEFA) este organizația care promovează unul dintre cele mai vizionate sporturi din lume. Fiecare an, milioane de fani se strâng în fața televizoarelor și urmăresc meciurile UEFA Champions League, jucate de cele mai puternice echipe de fotbal din Europa.

Astfel, întrebarea care se pune este – ce echipă susțineţi? Pentru mulți, răspunsul este uşor – echipa locală. Fotbalul naţional reprezintă … . Numele naţionalei poate fi găsit pe maieuri purtate cu mândrie pe toată lumea, astfel că ne e greu să ne abţinem la o stadion plin cu entuziasm.

Totuşi, unii nu sunt dispuşi să se limiteze la această opţiune rigidă. Ca rezultat, există o mare varietate de echipe din toată Europa pentru a susţine cu entuziasm. S-ar putea deci să vă plângeţi alaturi de milioane suporteri din întreagă lume dacă Barcelona, Dortmund sau Real Madrid castig meciul urmator. Alternativ, vă puteți bucura prezența uneia dintre surprizele unei bune ediții UEFA Champions League – precum Tottenham Hotspur – și izbânda lor în fața unor echipe medii sau puternce.

Putem concluziona că fiecare spectator UEFA Champions League are oportunitate unique în a găsi o echipa pe care s-o susţin şi care s-o menţin pentru totdeauna. A venit timpul – ce echipa veţice infrunta vor folosi ca cocarde?

Cu toții ne dorim să trăim împreună cu prietenii meciurile de fotbal european și să vedem cine iese campion. Adevăratul ofertant al sezonului: Liga Europeană de Fotbal. O competiție intensă la nivel european, pe care o susținem cu mare entuziasm.

Acest sezon se bazează pe echipe de pe tot continentul, care acum pot lupta și invinge în cursa spre marele trofeu – Cupa UEFA. Fascinația acestei ligi ne oferă momente magnifice care ne captivează în fiece săptamână, provocându-ne să susținem echipa noastră favorită.

Reacția noastră este intotdeauna aceeași, indiferent de echipa noastră favorită: suporterii ar trebui să le-o punem mereu pe toate echipele și să apreciem jocul bun și performanțele sportivilor. De asemenea, partea frumoasă este când vezi cât de mult odihnesc echipele dupa un meci dur, chiar dacă au pierdut sau câștigat. Într-adevăr, aceasta Liga Europeana de Fotbal este o liga exaltanta și incitanta.